söndag 5 augusti 2018

Bara en tävling kvar av Norrlandscupen 2018

Helt plötsligt är det augusti och vi har kört sju tävlingar av åtta i årets Norrlandscup. Säsongen har gått riktigt bra med tanke på att det är första säsongen i ny klass, Rustan har kommit i mål i alla tävlingar. Som vi skrev sist på fyra sjundeplatser sen sjua igen första dagen i Lycksele och femma andra dagen. Nu senast i Övik blev den en fjärdeplats. Sammanlagt gör det att han delar andraplatsen med Albin Ericsson. Det kan bli stora förändringar när finalen körs om tre veckor i Luleå eftersom man får räkna bort två tävlingar.
Att det gick bra i Övik beror dels på att vi var där och tränade, i dimman som vällde in, på måndagen innan och att vi börjar komma underfund med både inställningar och körning och att Lindholm racing supportar oss. Nu laddar vi för finalen i Luleå. Få se om vi kan ta oss dit och träna innan.
Det är bra att det kommer en massa nya förare som det gör i VKRC, för utan återväxt skulle sporten dö ut. Vi är på vår trettonde säsong och hoppas kunna hålla på några till. Vi har ju drivit den här bloggen nästan lika många säsonger. Nu för tiden är vi inte bra på att uppdatera men det kommer fortfarande folk och nämner att de följer oss och det är roligt.

Ni kan också läsa om Albin Pettersson i VK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar