lördag 21 mars 2015

Uppdaterad kart

Nu är Rustans kart på gång också med nylackad ram och lite nya boxar, nytt dekalkitt och EVO-uppgraderingen på renoverade motorn blir dels utseendet uppdaterat och även effekten.
Idag på dagen såg det ut som att det skulle gå att köra på banan i Umeå snart men vid 18-tiden började det snöa och nu ligger det helvitt på marken, typiskt.

4 kommentarer:

  1. Hej, jag har svårt att få fast locket till batteriet mha de främre hakarna. Ska man dra kablage på något särskilt sett? Några tips?

    SvaraRadera
  2. Hej
    Jag har lagt minuskabeln till höger på ovansidan av batteriet. Jag hade också lite problem med att få locket att haka i till en början. Håll locket lyft ett par cm i baktill och känn efter att det hakat i framtill innan du viker ner det baktill så fungera det nog. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Tackar för tipset. På skissen framgår att det finns en slags gummimatta som sätts runt batteriet. Jag har enbart en bottenplatta i gummi, tror du det gör stor skillnad att inte ha originalet?

    SvaraRadera
  4. Jag hade inget gummi hellre och tyckte att batteriet satt lite väl löst. Så jag köpte lite gummi på Biltema och klippte till ett gummi som går runt hela batteriet

    SvaraRadera