fredag 12 september 2014

Summering NC 2014

Anton är rätt så nöjd med en fjärde plats i Norrlandscupen 2014. Vi hade chansen att ta en tredjeplats inför finalen i Piteå, men vi lyckades inte få till karten och körningen under hela dagen. Målet för säsongen 2014 var att Anton skulle vara topp fem och det har vi ju lyckats med. Många tävlingar har varit stolpe ut för oss orsakade av både mekaniker- och förarmissar. Första året i Rotax Max har varit mycket lärorikt för oss och vi hoppas naturligtvis att det vi lärt oss i år, skall hjälpa oss att bli ännu bättre nästa gokartsäsong.
Rustan är inte riktigt lika nöjd med säsongen. Aldrig tidigare under de 8 åren han kört kart har han kommit sist i tävlingar men i år har han gjort det 2 gånger. Visserligen har mekanikern inte varit lika peppad som tidigare säsonger men det har till viss del uppvägts av att Rustan kan meka det mesta själv. Redan innan säsongen startade var det två krockar som gjorde att Rustan inte kunde köra dels NC 2 i Luleå som brukar vara en bana där det går bra för Rustan, i alla fall på torrt underlag, dels i Lycksele där det också brukar gå bra såvida inte kolvbulten är fel dimension. När säsongen nu är över får vi ta niondeplatsen i Norrlandscupen med oss och göra bättre ifrån oss framöver.
Det som nu återstår för RA Racing är att börja planera för nästa års körning i Norrlandscupen och kanske vi också kör några tävlingar söderut.
Tack till er som stöttat oss under säsongen 2014.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar