söndag 16 juni 2013

Summering VKRC Ö-vik

Dagen började som den brukar, Anton var snabb redan från första träningen. Rustan däremot sladdade och for över banan. Börje tipsade som att de kört ovanligt smalt både fram och bak så vi provade det på Rustans kart och under tiden vi höll på med det kom jag på att jag inte kollat luften och med 0.5 kilo i alla däck utom ett i kall väderlek är det konstigt att Rustan tog sig runt banan. Nåväl med smalare kart och ganska högt däckstryck gick det bättre i det följande heaten.
Tidskörningen dominerade Linn med nya däck, Anton tvåa, Alfred trea och Rustan fyra och Niclas sjua och dags för lunch. Tävlingen hade flutit på ovanligt bra under förmiddagen så hamburgarna var inte färdiggrillade tills anstormningen kom och vi fick vänta och när vi väl fick burgarna var de inte färdiggrillade, synd för en tävling som annars fungerade kanon. Tur vi hade med oss mackor och yoghurt och annat som man kan behöva under en lång dag. VKRC har satsat en del i byggnaderna sedan sist vi var där men toaletterna borde vara fler och med fungerande lås på dörrarna. Bajjamajor går bort. Däremot var det en bra idé att ha grillen uppe vid depån.
Eftermiddan flöt på i samma snabba takt och finalerna var avklarade vid fyratiden. Några droppar regn kom under dagen men det blev aldrig blött på banan, alltså det blev riktig racing och alla fick köra så fort de kunde.
Linn lät Pommacen flöda.

1 kommentar:

  1. Följer Er hemsida och tycker delvis om det ni skriver. Tyvärr så framförs det ganska pessimistisk och hård kritik som kanske skulle framföras direkt till klubbarna istället.
    Ex. icke färdiggrillad hamburgare, för lite toaletter etc. och från Rasbo var det inte heller bara ROS, jag tror att de gjort sitt bästa.
    Alla klubbar har inte 40 förare så att det går bygga och driva hur mycket som helst. Tror säkert att VKRC själva vet att de har för få toaletter vilket föranleder att de tar dit bajamajor.



    SvaraRadera