söndag 25 september 2011



Nu börjar det verkligen sjunga på sista versen när det gäller gokartkörning denna säsong. Igår var det klubbavslutning med UAK och i Mini var det 11 som ställde upp. Som vanligt samlades ungdomarna i vårt tält, kul.
Igår var Rikard mekaniker till både Rustan och Anton och eftersom det var tight mellan heaten blev inte mycket tid till mekning utan mest service med olja och bensin. Antons motor gick inte riktigt bra så Börje och Anton ska försöka ta sig till banan under söndagen för att analysera var felet sitter. Eftersom Rustans motor inte heller gick bra, andra mekaniker var övertygade om att han släppte gasen, trots sin nya tändspole så var Rustan och Rikard var kvar hela eftermiddagen för att komma underfund med vad det satt i och till slut började motorn gå efter byte av insugsgummi. Skumt för förra gången det insugsgummit satt på motorn gick den inte bra.
Nästa helg åker Anton och Börje och kör SverigeCupen i Linköping. Där är de tre bästa från varje klass i Norrlandscupen, MKR, SKCC och KCV inbjudna, tyvärr verkar inte uppslutningen bli så stor. Vi kör den som en säsongsavslutning och så får vi träffa våra släktingar i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar