söndag 24 april 2011

Rasbotävlingen blev inte riktigt som vi hoppats. Det var nästan inget som fungerade som det skulle för Anton Och Rustan. Trasslande pedaler, bromsar som låg på, påkörningar, fel justerade motorer och så vidare, listan kan göras lång. Bästa UAK:are blev Alexander som bärgade en 16:e plats trots att han var den ende som körde med R85:an, Rustan slutade på 18:e och Anton på en 22:a plats bland 27 startande.
Förklaringen till alla problem är nog helt nya kartar och en ny klass. Men vi kommer igen till nästa tävling. Det är bra att ha gjort bort rattrosten i en tävling som inte ingår i Norrlandscupen.
Några saker vi reagerade på under tävlingsdagen var, line up var fördelat i två delar så de som startade på platserna över 20 fick stå i två köer vid sidan om. När heaten flaggades av slängde sig föräldrar och mekaniker in i stoppfållan innan alla kartar hade stannat eller ens kommit in i stoppfållan, som för övrigt var väldigt bred och skum, som tur var fick ingen benen klippta när vi var där. Det fanns också väldigt få toaletter och hamburgerkön gick i kors. Det kostade 200 kr att träna dagen innan. Det gick att betala startavgiften via nätet och det är väldigt smidigt. Solen sken hela dagen från en klarblå himmel.
Några bilder kommer snart och om ni som läser det här vet var fotografen som var på plats publicerade sina bilder får ni gärna meddela oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar